Familie Reinders bouwt mega waterglijbaan in de tuin

Een mega waterglijbaan uit het Ermerstrand, welke eerder dit jaar aangekocht is door Eric en Andre Reinders, krijgt deze zomer een bijzondere bestemming.

Henk Jan Reinders en zijn zonen Eric en Andre zijn samen met collega’s en vrienden begonnen om nieuwe fundatie- en constructiedelen voor de glijbaan te maken. De redactie was tijdens dit werk even op bezoek in de bedrijfsloods van de familie Reinders op het industrieterrein.

Op betonnen fundatieblokken komen stalen constructiedelen waarop de glijbaan komt te rusten. Er werd gelast aan de constructiedelen en de gaten in de betonblokken werden geboord . De oorspronkelijke lengte van de glijbaan is ruim 70 meter, de bedoeling is dat ruim 20 meter hiervan een plekje in de tuin krijgt.

Uit ervaring weten wij dat de bouwwerken van Henk Jan en zijn zonen niet onopvallend zijn, dus laat u verrassen deze zomer.

De redactie zal u op de hoogte houden van de vorderingen van de bouw en uiteindelijke plaatsing van de glijbaan in de tuin bij de familie Reinders.

Klik hier voor meer foto’s