Henk Fransen 45 jaar in dienst van de CWV

Vandaag werd Henk Fransen verrast met het feit dat hij 45 jaar geleden in dienst kwam van de Coöperatieve Werktuigen Vereniging Emmen en omstreken. Het Bestuur zorgde ondermeer voor een rondrit door het dorp met Henk en Aly en voor een lunch.

Henk was 18 jaar toen hij in 1978 werd aangenomen bij de CWV als manusje van alles. Al snel werd duidelijk dat hij prima met de diverse machines overweg kon. Hij is kraanmachinist geweest, combine bestuurder en op de gras / mais hakselaar. Daarnaast liet hij zien dat hij ook een zeer bekwaam monteur was. In 2003 zocht de CWV een nieuwe bedrijfsleiding, Henk en echtgenote Aly solliciteerden en werden uit 23 kandidaten benoemd, Henk als bedrijfsleider en Aly officieel als assistent bedrijfsleider voor ondersteuning in de administratie.

Vandaag werd dus even stilgestaan bij dit 45 jarig jubileum. Normaal regelt Aly alles rondom een jubileum etc. maar voor deze bijzondere dag kon zij het initiatief en verdere invulling van de dag aan het bestuur overlaten.

Voorzitter Reind Katerberg feliciteerde Henk met deze mijlpaal en liet even snel zijn loopbaan de revue passeren.

Daarna mochten Henk en Aly plaatsnemen op een mooi bankje in een grondbak voorop een trekker en kregen zij een ererondje door het Dorp. Eigenlijk paste dit Henk allemaal helemaal niet want nu liep zijn dagplanning en misschien ook wel die voor de volgende dag helemaal in het honderd. Henk liet het maar over zich heenkomen en genoot van hetgeen er allemaal uit de kast was getrokken.

Rond de middag kreeg Henk cadeaus (Voorzitter Reind Katerberg rechts op de foto) en zorgde het bestuur voor een heerlijke lunch voor de aanwezigen.

Klik hier voor meer foto’s