Jaarlijkse BBQ was weer gezellig

De jaarlijkse buurt BBQ bij ons op de Brink was weer gezellig als vanouds, de activiteitencommissie had alles weer tip top georganiseerd. Tijdens het opbouwen van de tenten overdag was het weer niet zo geweldig, maar zo af en toe een regenbui was toch geen belemmering voor de activiteitencommissie om alles weer goed voor elkaar te krijgen voor de gasten ’s avonds.

Gedurende de avond vermaakte iedereen zich prima, het was gezellig en de aanwezige kinderen hadden veel plezier in het helpen achter de bar. Een perfect pilsje tappen hadden zij snel onder de knie, menig volwassene zou er meer moeite mee hebben. BBQ-en kon je zelf doen maar het overlaten aan de kok van Restaurant Het Wapen van Emmen was wel net zo gemakkelijk, had je ook geen risico dat je jouw speklap zou laten verbranden.

De keuze aan salades, vlees en bijvoorbeeld een heerlijke sla schotel met dressing was groot. De ongeveer 60 aanwezigen hebben zich zichtbaar vermaakt tijdens de avond. De activiteitencommissie wordt weer hartelijk bedankt voor het organiseren van deze perfect verlopen BBQ.

Klik hier voor alle foto’s