Team Wesnes eerste met Dorpenvoetbal 2024

Dit jaar was het de beurt aan Wesnes om een gezellige sportieve dag te organiseren. Vele avonden zat de jeugd bij elkaar om alles te regelen. Met behulp van vrijwilligers was op het terrein bij de familie Elling aan de Heirweg alles klaargezet. Overal werd rekening mee gehouden.

Zondag 23 juni was het zover, een mooie zonnige dag voor de tien deelnemende dorpen om de strijd met elkaar aan te gaan. De teams kwamen uit Erm, Achterste Erm, Noord-Sleen, Diphoorn, Den Hool, Zuidbarge, Noordbarge, Benneveld, Loeksham en dus Wesnes. Het waren gezellige en sportieve wedstrijden. Ondanks een kleine groep supporters uit eigen dorp wist Wesnes na veel inzet de eerste prijs te behalen. Uiteraard gingen de andere teams niet met lege handen naar huis en ontvingen allemaal een prijs.

Naast de sportieve en gezellige wedstrijden stonden de vrijwilligers voor de bezoekers klaar en was er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook de kids werden niet vergeten. Voor hun was een grote stormbaan geregeld waar optimaal gebruik van werd gemaakt. Na alle gezellige sportieve wedstrijden was het tijd voor een feestje. Hiervoor was de band ‘De Rockstieren’ aanwezig. De sfeer zat er goed in en het was gezellig tot laat in de avond.

Klik hier voor alle foto’s

De redactie bedankt de organisatie voor het verslag en de foto’s.